Áprilisi borítómánia- Elizabeth May 1.

, by Kristina


Legelső rovatom a Borítómánia!
Ha tetszik, és érdekelnek még érdekes dolgok a könyvekkel kapcsolatban, akkor látogass el a Magyar blogger rovatok oldalára!








Mostanában egyre gyakrabban írom be a google keresőbe, hogy "book cover".
Elizabeth May
Miért?
-Mert elképesztően hatnak rám egyes borítók, és egyre sűrűbben azon agyalok, hogy ezekből ki kell nyomtatni párat, és bizony a lakásom falait ezentúl nem festmények, hanem könyvborítók fogják díszíteni! :)

Az e heti témám,mivel tanulás mellett "annyi" szabadidőm van (NA persze) keresgéltem a neten, és szerintem egy nagyon szép lány blogoldalára bukkantam, akit sokan közületek biztosan fel fogtok ismerni egy két kedvenc könyv borítójáról.
Elizabteth May azt írja magáról, hogy egy 24 éves városi lány, aki jelenleg egy Skóciai kis városban él, amíg a világ véget nem ér. Szeret minden dolgot, ami ragyogó, csipkés és bársonyos. 16 évesen vette a kezébe a fényképezőgépet először és saját magát fényképezte, és közben nagyon élvezte. Különösen hiszi, hogy a fényképészet egy kifejezés forma, amikor párosítja a viseletet, a sminket és a helyszíneket. Autodidakta, és méghozzá szerintem nagyon tehetséges.

Elizabeth fényképeit nemzetközileg kiadták könyvborítókon és magazinokban. Arra törekszik, hogy fenntartson egy megbízható professzionális kapcsolatot az ügyfelekkel. Alkalmazzák: MSN, Pan Macmillan Publishing, Piper Verlag Publishing, Vintage publishing, Piatikus Publishing, Harlequin Publishing, Nasza Ksiegarna Pub., Usborne Children's Books, és sokan mások.



0 comments: