Boldog Nyuszit! :)

, by Kristina

A napokban nem igazán voltam online aktív, így csak most sikerült 5 szabad percet találnom arra, hogy olvasgassam a híreket. 
A legszebb húsvéti ajándékom meg is érkezett és ez leginkább csak a Fekete Tőr Testvériség rajongóinak jelenthet sokat. :)
2014 tavaszán megjelenő következő FTT rész a THE KING címet kapja és a főszereplők nem más, mint Wrath és Beth lesznek ismét. *Kristina örömtáncot jár*

Szóval, lehet nem sokan örülnek majd ennek a hírnek és elárulom, hogy egyáltalán nem érdekel a negativitás ezzel kapcsolatban, mert Nekem bizony ám sokat jelent és NAGYON várom a 2014-es évet!

Miért örülök a hírnek?
* mert, így nem csak egy idegesítő mellékszálként lesz jelen a királyi pár
* mert, imádtam az első részt, és szerintem itt volt már az ideje, hogy megint velük is többet foglalkozzunk
* mert, végre jön a baba! :)
* mert, úgy érzem, hogy még egyik egyedülálló karakter sem elég felkészült arra, hogy párra találjon
*mert, így talán pár mellékszál lezárul és az ez utáni részekben már tényleg megint főszereplő központúak lesznek a történetek. 

Magyarázat az utolsó ponthoz: az Éjsötét szeretőben Wrath és Beth kapcsolata volt a regény fő témája, és ha jól számolom, még a következő 4 rész is leginkább főszereplő központú volt,... de ahogy jött a többi rész, úgy sokszorozódtak a mellékszálak is. 
Azok dühöngései alapján, akik már olvasták a Lover at Last-et, a mellékszálak már túl sok oldalt foglaltak el a történetből , vagyis egy kis irtás már szükséges lenne,... amit remélem, az írónő a THE KING-ben próbál majd orvosolni. 

U.I.: Boldog Nyuszit!




0 comments: