Laurelin Paige: Found in You - Sehol se talállak

, by Kristina

Fülszöveg:
Alayna Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…

Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestseller-szerzője.
-A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban
-Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben
-Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve
-A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike
-A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több jó értékelést kaptak



Hudson és Alayna kapcsolata az előző részben színjátékként kezdődött, majd a testi vonzalomnak nem tudtak ellenállni és lassan minden kezdett átalakulni valami komolyabbá, amire mindketten próbáltak szemet hunyni az elején. Mindkettőnek megvolt a saját oka  és magyarázata a tetteikért, amibe lassan az olvasót is bevonták. Ez a könyv pedig úgy kezdődik, hogy a kapcsolatuk már nem csak szerep a külvilágnak, és mégis voltak dolgok, amelyek könnyebben mentek, mikor még csak játszaniuk kellett.


Felirat hozzáadása
Két olyan karakterrel találkozhatunk, akiknek múltja van, ráadásul nem is akármilyen. Egyik részről van a férfi, akiről mindenki azt állítja, hogy beteges hajlamai voltak az irányítás iránt, hogy játszott a nőkkel saját kénye-kedvére, csak mert megtehette. Ennek köszönhetőn kevesen vannak, akik hisznek érzelmei hitelességében a lány iránt. Míg Alayna múltja sem patyolat tiszta, csakhogy ellenkezőleg ő, a kényszeres ragaszkodás miatt szorult segítségre. Így nyilván mindkettejüknek oka lehetne a kételkedésre a másik iránt, ami néha elő is fordult, hiszen ilyen múlttal, a kétely elkerülhetetlen. A bizalmat ki kell érdemelni, párunk több-kevesebb sikerrel dolgozik is rajta.


Török
A Sehol se talállak-ban mindkét főszereplő múltja előkerül, a könyv cselekménye rákényszeríti őket arra, hogy újraéljék azt, hogy megosszák egymással az emlékeiket. Persze, buta módon mindketten próbálkoztak a titkolózással, ami számomra nagyon zavaró volt, mert felesleges bonyodalmakba keverte őket. Próbálnak tovább lépni, de ahhoz az kell, hogy közösen tegyék azt, ami kicsit nehezebben indul. 


Portugál
Hudson egyszerre mutatja meg veszélyesebb, sötétebb, titokzatos oldalát és az érzékenyebb, szenvedélyes, szerelmes férfit, akivé Alayna oldalán vált. Bevallom egyszer-kétszer nagyon megdöbbentett, amit a múltjában tett a pasi, voltak is pillanatok, amikor megingott a rajongásom, de tetszett is, hogy a karaktere mennyit változott idővel. Bár manipulatív oldala többször előbújik, nyomást gyakorolva a lányra, mindez a részét képezi és ezt mindkettejüknek meg kell értenie.
"-Én nem adom fel, ha erre gondolsz. Nélküled elvesznék. Találj rám, Hudon.
- Már rád találtam."
Spanyol
A sok romantika és szenvedély mellett, nem csupán egy rózsaszín leányálom a könyv, a nehezebb, komolyabb problémák, amelyek felmerülnek néha drámaivá változtatják a hangulatot, de így lett sokszínű és kevésbé sablonos ez a felnőtt mese. A bizalomról szól a könyv, meg kell tanulniuk bízni egymásban, és azt meg is tartani. Csakhogy ehhez ketten kellenek, ez az első, amire rá kell jönniük, hogy működjön a kapcsolatuk.



Olasz
Arra a kérdésre, hogy melyik rész tetszett eddig a legjobban, most nem is tudnék válaszolni, mert végig úgy éreztem, hogy kiegészítik egymást, hiszen az előzőben felmerültek kérdések, itt pedig válaszokat kaptunk rájuk. Nem ajánlanám önálló olvasásra, mivel ez a rész pontosan ott folytatódik, ahol az előző befejeződött.

Nagyon olvastatja magát a könyv, őrülten szenvedélyes, romantikus pillanatokban is bővelkedik, izgalmas az új akadályok miatt, amik hőseink elé kerültek. Ízig-vérig igazi erotikus könyv, amit csak egyszer próbáltam a villamoson olvasni, de fel is adtam fél oldal után, mert éreztem, hogy az arcom színe vetekedhet a pipacs árnyalataival. Nem akartam megbotránkoztatni azokat, akik bele mernének olvasni a könyvbe. :)
Francia

Alayna szavakkal adja a férfi tudtára szerelmét, míg a férfi minden érintéséből sugárzik a nyers birtoklási vágy. A nő és férfi kapcsolata azon alapszik, hogy hogyan bizonyítják be egymásnak szerelmüket, és mindketten főleg a nyers módját választják ennek. A könyv minden része az érzékiségről, a testi szerelemről szól, újabb gyöngyszemre bukkannak ez miatt az erotikus műfaj kedvelői. 

A cselekmény egyszer sem lassult le, végig Alayna és Hudson voltak a középpontban. Ez a könyv sem függővéggel zárul (nagy kő esett le a szívemről ez miatt), de ennek ellenére a rajongók várni fogják a folytatást, mert hosszú út vár még kedvenceinkre.

ISBN 9789633102138 
terjedelem: 372 oldal  
Megjelenés: 2015.11.05.
Fordította: Sándor Alexandra Valéria


Extra - Borítómustra

Egyik borító szebb, és kifejezőbb a másiknál. De a legtöbb közös pont bennünk a szenvedély. :)



Alayna és Hudson története folytatódik!
A Libri kiadó jóvoltából jelent meg Laurelin Paige, Fixed-sorozatának második része, a Found in You - Sehol se talállak című kötet. 
Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere háromnaponta, különböző állomáson teszi közzé bejegyzéseit. Természetesen, ahogyan lenni szokott, sok érdekességet is találtok a könyvvel kapcsolatban és ha velünk játszotok, tiétek lehet a 3 könyvpéldány egyike!



11.18 Kristina blogja
11.30 CBooks




Alayna és Hudson kapcsolata kissé sötét és titokzatos. A lány már megszállotjává válik Hudsonnak. Mi viszont nem csak ilyen könyveket ismerünk, hanem filmeket is. 
Mostani játékban képek alapján és némi utalás alapján az a feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik könyv alapján készült filmből van a képkocka. Minden esetben magyarul megjelent mű társul.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

"A trilógia bekerült minden idők leggyorsabban és legnagyobb példányszámban fogyó könyvei közé."



a Rafflecopter giveaway

0 comments: