Jennifer Probst: Keresd a szépet

, by Kristina

Fülszöveg:

Genevieve MacKenzie az esküvője napján döbben rá, súlyosan félreismerte vőlegényét, a sármos és sikeres orvost, minden nő álmát. A templom ablakán keresztül menekül el az oltárnál várakozó David elől, és szökés közben fut bele legjobb barátjába, Wolfe-ba. A milliomos hotelmágnás segít neki elrejtőzni, amíg elülnek a hullámok. Genevieve és Wolfe kapcsolatát alaposan próbára teszi az együtt töltött néhány nap, de közben az is kiderül, hogy titokban mindketten többet szeretnének. Ahogy a megsebzett és megalázott David egyre erőszakosabbá válik, Wolfe igyekszik megvédeni a lányt, akihez menthetetlenül egyre közelebb kerül…

Vajon érdemes kockára tenni a barátságot a szerelemért?

Jennifer Probst a Milliárdosfeleségek sorozattal világszerte bebizonyította: ő a női olvasók új kedvence. Okos nők, erős férfiak, túlfűtött vágy és egy csipetnyi humor – ez Probst sikerének titka.


Jennifer Probst könyveit azért szeretem, mert minden pillanatban segítenek abban, hogy ellazuljak, belevesszek a romantika világába. Olyan sorozatokat ír, amelyek részről részre több izgalmat, szórakozást nyújtanak, szerethető központi karakterekkel, egyedi, mégis egyszerű történetekkel. A Titkos szerelmi gyakorlatok sorozata is ilyen, felkeltette az érdeklődésem az első rész, tetszett a második, a harmadikat pedig már imádtam!

A könyv minden pillanata élvezetes volt, rengeteg meglepetést tartogatott. Volt, hogy a cselekmény lefolyása lepett meg, a karakterek reakciói és döntései, sőt magának a történet szálnak a lassúsága, ami mégsem vált a kárára. 
Hangulatilag is sokat változott, hullámzott az egész. Voltak boldog pillanatok, szomorú, nehéz, fontos döntéseket megelőző terhes percek, önfeledt szórakozást bemutató jeleneteket, baráti, testvéri szeretetről mesélő gesztusok. A szenvedély, szerelem lassan jelent meg, de amikor betoppant, attól a pillanattól lestem minden szabad percet, hogy a könyv lapjait bújhassam.
Nagyon sokszor nevettem, a vonaton is többször felém pillantottak, de egyszerűen nem tudtam magam visszafogni, jólesett a vicces jelenteken önfeledten szórakozni.

Gen és Wolfe között a sorozat elejétől kezdve érezhető volt a feszültség, két részen át izgulhattunk értünk, mire eljutottunk eddig a pontig. Évek óta szoros barátság köti össze őket, még ha mindketten tagadták is a mélyen lapuló igaz romantikus érzelmeket, őszinte és erős kapocs formálódott ki közöttük, amely Gen vőlegényének köszönhetően eltűnni látszott. 
Izgalmas volt már az első fejezettől kezdve, hiszen igazán meglepő és komoly fordulattal kezdődött, mivel Gen épp megszökni próbált az oltár elől, a véletlennek köszönhetően, pedig pont Wolfe-ba botlott, aki végül segített neki észrevétlenül eltűnni. Azokban a napokban, amelyet együtt töltöttek, kezdett a baráti vonal kissé elhalványulni, de mindezt akkor egyikük sem tette szóvá.
Pár nap után kénytelen visszatérni a valóságba a kis szökésükből, ám addigra a férfi segíti Gent visszatérni régi önmagához.

A könyv nem csak móka és kacagás volt, több válságon mentek keresztül szereplőink, amíg a jól megérdemelt boldog befejezést megkapták. Wolfe nehéz múltja, Gen volt vőlegénye is többször közéjük áll. Rögös út vezeti őket egymáshoz, de így még szórakoztatóbb volt, hogy meg kellett "küzdeniük" egymásért. Természetesen a nehéz pillanatokat sokszor könnyedebbé tette a barátok és főszereplők humora.

Libri, Budapest, 2016
536 oldal
Sorozat: Titkos szerelmi gyakorlatok 3. része
ISBN: 9789633108291 
Fordította: Babits Péter


A Libri kiadó jóvoltából jelent meg a sikeres “Milliárdos feleségek” könyvsorozat írónőjének, Jennifer Probstnak a “Titkos szerelmi gyakorlatok” sorozatának harmadik kötete.
Genevieve a saját esküvőjéről szökik meg régi legjobb barátjával Wolfe-val. Vajon lehet több közöttük mint barátság? - Ha kíváncsi vagy a válaszra, gyere és kövesd a hét állomásos blogturnét július 25 és augusztus 6-a között, sőt, ha velünk játszol, tiéd lehet az egyik példány a könyvből!


07.29 CBooks
08.04 Dreamworld
08.06 Kristina blogja


Mostani játékunk nem lesz nehéz, ígérem. :) 
Minden állomáson találtok egy borító darabkát, amiről ki kell találnotok melyik könyvről van. Egy közös dolog mindegyikben van, ami miatt szorosan kapcsolódik a történethez - a történet folyamán barátokból szerelmesek lesznek.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




0 comments: