Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

, by Kristina

Fülszöveg:
Az Alvilág Urai és a Vadászok közti harc nem ért véget…
Aeron, a harag démonának őrzője sosem látott még ilyen gyönyörű orvgyilkost. Olivia megesküszik, hogy nem démoni erő lakozik benne, hanem egy bukott angyal, aki azért vesztette el a szárnyait, mert nem volt képes teljesíteni gyilkos küldetését. A gyönyörű halandó felkorbácsolja a halhatatlan harcos szenvedélyét, de kettőjük szerelme nem csak rájuk hozhat pusztulást, de az ártatlanokat is örök kárhozatra ítélheti.
Aeronnak dönteni kell; kötelességének vagy vágyainak engedelmeskedjen. Hűséges kísérője és tanácsadója Olivia vesztét akarja, miközben egy mindegyiküknél veszélyesebb ellenség szegődik a nyomukba, hogy elvégezze a feladatot, amire a lány képtelen volt…
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.


A Fekete tőr testvériség sorozat szerettette meg velem a paranormális romantikát sok-sok évvel ezelőtt,  Az Alvilág Urait is annak köszönhetően ismertem meg. Rengeteg szép emlékem kötődik ezekhez a könyvekhez, sok magányos időszakon segítettek át. Nagyon örültem, hogy végre folytatódik magyarul, ráadásul egyik kedvenc szereplőmmel a főszerepben.
Érdekes, hogy hiába olvasok már angolul könyveket, a régi kedvenc paranormális sorozataimat csak magyarul tudom igazán élvezni. Ezért is örülök különösebben annak, hogy a Libri Kiadó gondozásba vette ezt a sorozatot. Bár ezt a történetet évekkel ezelőtt már olvastam, de az eltelt időben már szinte el is felejtettem, hogy miről szólt, így újra izgulhattam minden jelenetnél.

Ahogy megszokhattam, most is kaptam egy izgalmas történetet az írónőtől, és attól függetlenül, hogy tudom hogy happy end-et szokott kapni minden könyve, végig izgultam, hogy mi lesz a karakterekkel. Aeron Haraggal együtt egy jó kis párost alkot, és így a belső hangokkal még jobban megkedveltem őket, a veszekedések sokszor megnevettek. Hiszen ki gondolná hogy Harag és Ura képesek ennyire ellágyulni egy nőtől, aki az ujja köré csavarta mindkettejüket. Ettől különleges ez a sorozat, az izgalom, a harcok mellett, mindig van idő a romantikára, a szenvedélyre, a vicces párbeszédekre.

Olivia az egyik kedvenc női karakterem a sorozatban. Angyalként sok újdonsággal szolgál a karaktere, még tovább színesíti a palettát. De a különlegessége a személyiségében rejlik. Angyalként sok mindent látott, de személyesen nem tapasztalhatott meg semmit. Kedves, odaadó, elhivatott, kissé naív a tapasztalatlansága miatt, de nagyon sokat változik rövid idő alatt. Miután megtagadta Aeron megölését bukott angyal lett belőle. Eldöntötte, hogy mindent ki szeretne próbálni, amire eddig vágyakozott. Ahhoz viszont el kell csábítania az igen makacs harcost. :) Na igen, sok-sok szenvedélyes és olykor vicces jelenetek szemtanúi lehetünk e két párosnak köszönhetően.

Légió egy ördögfióka, akit nagyon megszeretett Aeron, a férfi gyermekeként bánik vele. Ám a lány szerelmes a  harcosba, és nem jól tűri, amikor megjelenik egy angyal a láthatáron, aki ráadásul még meg is akarja szerezni magának a férfit. Légió karaktere nagyon sok bosszúságot okozott a könyvben. Ritkán történik meg, hogy egy mellékszereplőt ennyire utáljak, mint őt. 

Egyedülálló könyvként nem igazán ajánlom egyik részt sem a történetből, persze akkor is élvezetes lenne, hiszen egy remek kis történet, de a sorozat részeit több közös átívelő szál tartja össze, és ettől csak még izgalmasabb a sorrendben olvasás. Mindig új szereplők bukkannak fel, de amit különösen szeretek, hogy a régi főszereplők is újra és újra megmutatják magukat.

Rajongóknak kötelező olvasmány, de remélem, hogy újabb olvasók csatlakoznak hozzánk, akik szeretnék megismerni milyen is egy igazán izgalmas paranormális-romantikus sorozat.


Kiadó: Libri - Insomnia
526 oldal
ISBN: 9789634330028 
Fordította: Sóvágó Katalin
Sorozat: Az Alvilág Urai 5. rész



Megjelent a Libri - Insomnia jóvoltából a várva várt Alvilág Urai sorozat folytatása! 
Gena Showalter hazánkban is közkedvelt írónő, paranormális történeteit sokan szeretik, az Éjsötét szenvedéllyel ismét visszatérhetünk a démonok világába, ezúttal Aeront ismerhetik meg az olvasók.
Gyertek és ismerjétek meg a könyv világát jobban és megtudhatjátok melyik bloggernek ki a kedvence, kit vár legjobban.



12.13 CBooks
12.15 Kristina blogja
12.16 Függővég



Az Alvilág Urai sorozatban találkoztunk már különböző lényekkel, emberekkel, ezúttal pedig az előző részekhez és a világhoz kapcsolódó kérdéseket teszünk fel és ezekre kell válaszolnotok. 
Minden állomások másik kérdést találtok, a Rafflecopter megfelelő dobozába kell beírni a választ.
Figyelem! Minden kérdésre próbáljatok válaszolni. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Ki ölte meg Pandorát?


0 comments: