Leylah Attar: Paper Swan - Papírhattyú

, by Kristina

Fülszöveg:

A szerelem nem halhat meg soha.

Azt mondják, 21 nap kell hozzá, hogy kialakuljon egy szokás. Ez hazugság! A lány 21 napig kitartott. A 22. napon pedig mindent megadott volna a halál nyugalmáért. Mert azon a bizonyos 22. napon rájött, hogy az ő megmenekülése a biztos halált jelenti vagy az apja, vagy a szerelme számára. A Papírhattyú komor, mégis szívet melengető szerelmi történet, tele nyersességgel, intrikával és feszültséggel.

Lenyűgöző mese szenvedélyről, veszteségről, megváltásról.

Hagyd hogy magával sodorjon!


Gyönyörűen megírt különleges romantikus történet, amely 2016. egyik kedvence lett számomra. Izgalmas, szenvedélyes, amely egy kiszámítható történetnek indul, miközben nagyon nem az, és meg is lepi párszor az olvasót. Az erőszak, a romantika és a gyengédség keveredésnek igen színes elegye a könyv.
Magáról a cselekményről nem írok bővebben, mert ez is olyan regény, amelyről ha túl sok részletet árulunk el, akkor elveszti a meglepetés erejét. Összetett történet, amelyben fontos szerepet tölt be a szereplők múltja is, meghatározó a jelenük és sok-sok meglepetést tartogat számukra a jövő. Hiszem, hogy a könyv egyik különlegessége a csavarok, a szálak amelyeket zseniálisan mozgat az írónő. A két főszereplő jelleme is igen érdekes, főleg hogy sokáig nem is ismerjük meg őket igazán. 


A bejegyzés ezen pontján szoktam ilyenkor kétségbe esni, hogy hogyan tudjak jó ajánlót írni úgy, hogy közben nem osztok meg részleteket a könyvről. Megpróbálom azzal, hogy leírom milyen hatással volt rám a könyv. Először is, mikor elolvastam az első fejezetet, félre kellett tennem a könyvet, buta módon azt hittem, hogy előre látom miről fog szólni a regény. Nagyobbat nem is tévedhettem volna. :D Így azt kérem, hogy bízzatok bennem és ne essetek ugyan ebbe a hibába. Őrülten jó könyvhöz jut, aki megszerzi ezt a könyvet.


Remélem ti is bedőltök a zseniálisan felépített kezdetnek. Ahogy halad a történet és minél több részletet ismerünk meg annál inkább a könyv rabjai leszünk. A sok előbukkanó új információ mindig újabb részletet tár fel ahhoz, hogy egészben lássuk azt, amit az írónő okosan el akart előlünk titkolni.
Vérontás, bosszú, erőszak, szerelem, szenvedély. Ezek keveréke nagyon könnyen rosszul is elsülhetett volna, de Leylah Attar olyan tehetséggel használta a szavakat, hogy abból csakig sikertörténet születhetett. 


A karakterek számomra nem voltak
szimpatikusak az elején. Hogy miért? Mert csak azt láttam belőlük, amit az írónő látni engedett. Miután elkezdett kibontakozni az egész, már kedveltem a főhősnőt és kétségbeesve vártam, hogy megismerjem a hős múltját, ami segítette hogy azzá váljon aki. Bukkanak fel mellékszereplők, és közülük bizony több lesz a rosszfiú, mint amennyihez hozzászoktam, és ettől csak még inkább tetszettek a főszereplők. 
A karakterek sok változáson esnek át a történet elejétől kezdve. A hősnő bátor, okos, amitől minden elismerést bezsebelt tőlem, sőt a legtöbbször meg is értettem a tetteit.


Egy valamit jegyezzetek meg, hiába próbáljátok kitalálni a következő lépést, a cselekmény akkor is meg fog lepni benneteket. És mindezeket persze jó értelemben mondom. Hagyni kell hogy vezessen bennünket, ámuljunk és meglepődjünk.

Egyedülálló könyv, semmilyen sorozathoz nem tartozik, ami valljuk be mostanság ritka kincsnek számít. Befejezett történet, nem maradnak utána elvarratlan szálak. Ugye ettől is sokkal vonzóbb már a Papírhattyú? :) 

Ha még nem találtatok karácsonyi ajándékot, akkor fogadjátok meg a tanácsom, mert ez lesz a tökéletes ajándék mindazoknak, akik romantikára és izgalomra vágynak.


Fordító: Kamper Gergely
Oldalszám: 376
Várható megjelenés: 2016.12.09


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelenik Leylah Attar megdöbbentően gyönyörű könyve a The Paper Swan - Papírhattyú. Nem egy hétköznapi romantikus könyv, tele gyűlölettel, bosszúvággyal, de a legsötétebb időkben két szív egymásra talál. Lehet nekik jövőjük? Mit tartogathat számukra a jövő? - Elúszhat minden, akár egy papírhattyú a víz tükrén.
Tartsatok velünk a nyolc állomásos turnén és megtudhattok többet a könyvről.



1. Állomás - 12.09 Insane Life
2. Állomás - 12.10 Könyvvilág
3. Állomás - 12.11 Kristina blogja
4. Állomás - 12.12 Angelika blogja
5. Állomás - 12.13 Sorok között
6. Állomás - 12.14 Deszy könyvajánlója
7. Állomás - 12.15 Dreamworld
8. Állomás - 12.16 CBooks


Mostani nyereményjátékban nem lesz nehéz dolgotok. Minden állomáson találtok egy valamilyen szempontból nem hétköznapi romantikus történetből idézetet és ki kell találnotok honnan idézünk. 
A Rafflecopter megfelelő dobozába író nevét és az idézett könyv címét kell beírnotok.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Ó, a büdös életbe, olyan, mintha minden hónapban négy héten át 
menstruációs görcseim lennének, és már fagyit sem ehetek, mert a 
forró könnyeim felolvasztják, amikor belesírok az algidás dobozba.

a Rafflecopter giveaway

0 comments: