Elle Kenedy: Baklövés - The Mistake

, by Kristina

Fülszöveg:
A srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.
Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!


Elle Kenedy is azon írónők sorába tartozik akik igazi tehetségek, mert olyan karaktereket alkot, akik élethűek, a cselekmény hihető, és még az abszurd jelenetek is élvezetessé válnak előadásmódjának köszönhetően. Egy világot teremt ő is csupán az írott szavak segítségével, ahol a romantikát szerető olvasók elbújhatnak kicsit és feltöltődhetnek energiával.
A sportos romantikus könyvek különösen gyengéim, így az, hogy hokis fiúk kapják ebben a sorozatban a főszerepet igazán különlegessé tette az élmény. Azt azért elárulom, hogy gyengébb helyezést ért el ez a rész, mint a sorozat első része, de hát a The Deal egyszerűen tökéletes, azt nehéz is lett volna túlszárnyalni.


Logant már az előző részben is sikeresen megkedveltem, de bevallom akkor el sem tudtam képzelni, hogy miként fogom őt szeretni főszereplőként is. A csajozási szokásai miatt kissé tartottam tőle, de már a könyv elején megmutatta, hogy azért több ő mint, egy üres fejű szívtipró. Szerelmes a legjobb barátja barátnőjébe, ez miatt rosszul is érzi magát, ám szép lassan ezt a helyet egy másik lány veszi át a szívében. 

Grace egy átlagos lány, nem tartozik a népszerűek csapatába. Majd lassan mindez megváltozik, amikor a szobatársa szétkürtöli, hogy Logannel volt együtt. A karaktere teljesen hétköznapi, és pont ettől könnyű vele azonosulni, voltak pillanatok, amikor nem értettem vele egyet, de annyira egyik sem volt zavaró. Tetszett, hogy nem adta könnyen magát, hogy félénksége ellenére Logan társaságában mégis gyorsan feloldódott. 

Az alaptörténet eléggé hihetetlen, de persze annyira nem zavart az egész, mert rettenetesen szórakoztató volt, persze, ha rossz hangulatban talál a könyv, akkor nem biztos, hogy ennyire tetszett volna. Sokat nem írnék a tartalomról, a fülszöveg eléggé részletes, na meg nem szeretek túl sok részletet elárulni, szerintem csak rontana az olvasási élményen. Logan és Grace kapcsolata lassan épül fel, majd hirtelen meg is szakad, a lány pár hónapra meglátogatja Párizsban élő anyukáját. Az újbóli találkozás nem úgy sül el ahogy a fiú szerette volna. De az idő neki is felnyitotta a szemét és eldöntötte, hogy neki kell a lány és vissza is fogja szerezni bármi áron.

A könyv nem csak romantikus, de rendkívül szórakoztató is, több vicces jelenettel van ellátva. Tökéletes new adult regény, mert rengeteg tanulságos kis apró üzenet van a sorok között. 
Ha valaki nagyon nem tudna ennek a könyvnek ellenállni, akkor elárulom olvasható ugyan külön történetként is, DE mivel a legtöbb szereplő az előző részben is szerepel, az igazi élmény csak akkor lesz teljes, ha sorrendben haladva ismerkedsz meg a történetekkel. Csak ajánlani tudom!

Eredeti cím: The Mistake
Oldalszám: 352
Fordító: Barthó Eszter
Elit start: 2017.06.08
Premier Péntek: 2017.07.07


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent Elle Kennedy nagysikerű The Deal - Az üzlet című könyvének folytatása, The Mistake - A baklövés címmel. Előző kötetben megismerhettük Logant, aki legjobb barátja párjába zúgott bele és pont ezért sokan vártuk az ő történetét. Vajon van remény Logan számára, avagy Grace hozhatja el neki az igaz szerelmet?

Kövessétek a turné állomásokat és ismerjétek meg jobban a könyvet! A játékunk során esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét!



06.23 Kristina blogja
06.24 CBooks
06.25 Dreamworld


Ha velünk játszottál első résznél, emlékezhetsz, hogy jelenlegi jégkorongosokról kérdeztünk titeket, most is a jégkorong világában maradunk. Minden állomáson jéghokis kérdéseket találtok,ezekre a Rafflecopter megfelelő mezőiben kell helyesen válaszolnotok.
Játékra fel!

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Sorolj fel három országot, ahol nagyon népszerű a jégkorong.

a Rafflecopter giveaway

0 comments: