Kylie Scott: Deep - Tónus

, by Kristina

Fülszöveg:
Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.

Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és vonzó Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?


A new adult műfaj után a zenészekről szóló könyvek lettek a nagy kedvenceim, imádom az olyan sorozatokat, ahol a fiú bandák kapnak főszerepet. Ezek a könyvek szinte kivétel nélkül romantikusak, szenvedélyesek, olyan főszereplők sorakoznak fel, akik mind egyediek, szexik, tehetségesek és imádni valóak. A Stage Dive sem kivétel, minden rész különlegesre sikeredett. Hát lehet ezeket a pasikat nem szeretni? Híresek, jó a stílusuk, olykor humorosak, jó a dumájuk, izzik körülöttük a levegő. Csak azt sajnálom, hogy 4 részes a sorozat, én nem bánnám, hogy még olvashatnék a banda jövőjéről. 

Azóta vártam Lizzy és Ben történetét, hogy a lány először felbukkant a banda életében. Olyan az ő történetük, amely újraolvasáskor is szórakoztató, eddig csupán háromszor olvastam ezt a könyvet, de mindegyik alkalommal addig abba nem hagytam, amíg a végére nem értem, egyszerűen magába szippant. De azért voltak olyan részek a könyvben, amikor nagyon komolyan fejbe csapkodtam volna Bent, ha ott állt volna előttem. És ilyenkor jut eszembe, az a mondásom, hogy sötétség nélkül a fény sem létezik, a rossz nélkül, a jót sem tudjuk értékelni. Való igaz, hogy a cselekménynek jót tesz Ben hülye viselkedése, bár, ez miatt a többi könyvhöz képest a sorozatból kissé gyengébbre sikeredett ez a rész. Mert én ilyen esetekben igen is szeretem a nyálas romantikát, de a pasinak köszönhetően ez sajnos váratott magára.

Barátok lettek először, majd egy túlfűtött este engedtek a csábításnak és az nem várt következményekkel lepte meg őket pár héttel később. Mondhatnánk, hogy ami Vegasban történik az ott is marad, csakhogy.... :) 
Valamiért mindig is a gyengéim voltak azok a könyvek, amelyek azzal kezdődtek, hogy a terhességi teszten két kicsi piros csíkocska jelenik meg. Ezzel olyan akadályt gördít az író a szereplők elé, amely nem hogy megkönnyítené, inkább nehezíti sokszor az egészet a páros számára. A bejelentés oltárira sikeredett, onnantól kezdve pedig csak nőtt a feszültség a könyvben.
Bennek még csak nem is szabadott volna Lizzyre néznie, hiszen Anne húga, ráadásul Mal sógornője, így olyan családtagnak számít, akivel tilos a szórakozás. De olyan erős a vonzalom közöttük, hogy egyszer csak elérkezik az idő, amikor már nem tudják tagadni.
Lizzyt nagyon könnyű megkedvelni, kedves, szerethető karakter. Ben pedig amellett hogy rocksztár, jóképű, leginkább azzal tűnik ki, hogy nagyon rejtélyes. Ketten együtt szép párt alkotnak, és sokszor megdobogtatták az én érzékeny kis szívem.

A kedvenc részeim azok voltak, amikor együtt volt mindenki, imádom újra látni a sorozat minden főszereplőjét. De Lizzynek és Bennek szüksége volt az együttlétre, ami elég sokszor nem úgy alakult, ahogy szerették volna.

Fordító: Császár László
Elit start: 2017.11.07.

A végéhez ért Kylie Scott Stage Dive sorozata! Ezúttal Ben talál párra, és keveredik fergetegesen szexi kalandokba.
Ismerd meg velünk a regényt, és ne feledd, a nyereményjátékunk során három példányt kisorsolunk a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.




- 11.02. - Sorok Között
- 11.03. - Angelika blogja
- 11.05. - CB olvas
- 11.07. - Insane Life
- 11.11. - Dreamworld
- 11.13. - Kristina blogja
- 11.15. - MfKata gondolatai
- 11.17. - Deszy könyvajánlója





A Stage Dive sorozat sokunk számára okozott önfeledt, vidám pillanatokat, éppen ezért a mostani játékunk a lehető legegyszerűbb lesz: írjátok meg, hogyan képzeltétek el a Deep főhősét, Bent!
Ez nagyon egyszerű lesz: a modell/színész képének az URL címét a Rafflecopter dobozba.
A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

0 comments: