Mia Sheridan: Archer hangja

, by Kristina

Fülszöveg:
Amikor Bree Prescott megérkezik Pelionba, az álmos tóparti kisvárosba, szívből reméli, hogy végre megtalálta a helyet, ahol rálelhet a hőn áhított nyugalomra. Már az első nap belebotlik Archer Hale-be, a saját tragédiáját remeteként őrizgető srácba. Egy emberbe, akit addig senki sem vett észre.
Ez a könyv egy olyan lányról szól, akinek az életét egyetlen szörnyű éjszaka eseményei határozzák meg, és egy olyan férfiról, aki szerelmével elhozza számára a szabadulást. Egy szótlan férfi története, aki tátongó sebbel él, és egy olyan nőé, aki segít neki megtalálni a hangját.



Mia Sheridan merészsége és stílusa nekem nagyon hasonlít Colleen Hooverhez, és mivel nagy Hoover rajongó vagyok, mostmár elmondhatom, hogy nagy Sheridan rajongó is lettem. Szeretem, hogy mernek kicsit sem mindennapi karaktereket megalkotni és olyan cselekményekbe szőni őket, amelyek amennyire hétköznapiak, annyira rendhagyóak is. A szerelem itt nem csak kémiai vonzódás, elemi szinten menti meg a férfit és a nőt.

Archer néma, évek óta elszigetelten él, a magány az ő társa, kivetette őt a társadalom, mert pontosan ezt is akarta és ma már szinte láthatatlan az emberek szemében. És ő így is érzi jól magát. Mindaddig, amíg az életébe be nem toppant tornádóként Bree Prescott, mintha hirtelen célt kapott volna és értelmet az élete. De azért az elején küzd ellene, hiszen retteg az ismeretlentől, de nagyon hamar rájön, hogy nem tehet ellene semmit. Gyönyörűen épült fel a kapcsolat közöttük, lépésről lépésre követhető hogyan bontakozik ki a szerelem közöttük.

Egy gyönyörű, és szívszorító történet. amely teljesen magával ragad. Akármilyen jelzőt is használnék egyik sem írná le pontosan, hogy hogyan éreztem magam olvasás közben. Rengeteg érzelmet előhozott belőlem, mosolyt csalt az arcomra, könnyeket a szemembe, volt hogy éreztem a mellkasom már nem bírna el több nyomást, majd éreztem, hogy repes a szívem, vagy dühömben összeszorítottam az öklöm. Ez a könyv mindent kihoz belőled, annyira különleges. 

Archer akkor kezd el igazán élni és lélegezni, amikor megismeri Breet. Valami láthatatlan dolog vonzza őket, majd szükségük lesz egymásra, és végül függnek egymástól. Nagyon sok szép gondolatot megoszt az írónő, talán azt a szót is használhatom, hogy bölcsességet. Már pár oldal után érdekelt a szereplők sorsa, egyszerűen úgy ír az írónő, hogy törődsz a szereplőkkel és a legjobbat akarod nekik. És elárulom megszakad a szíved, amikor megismered Archer történetét, és pont ezért is  akarod majd neki a legjobbat. 

Legnagyobb részt Bree szemszögéből ismerjük meg a történetet, de a visszatekintések Archer szemszögén keresztül történnek, és azért pár fejezetben ő is mesél a jelenben. Talán pont ez segít abban, hogy mind a két karakterhez kapcsolódjon az olvasó. 

Igaz, hogy sorozat 4. részének vam feltüntetve, de nem függnek egymástól a részek, egyedülállóként olvasható. Ha romantikus könyvre vágyik valaki az ismeretségi körödben, akkor legyen ez az a regény, amit ajándékva adsz, ezzel nem lehet mellé lőni.

Eredeti cím: Archer's Voice
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Sorozat: A szerelem csillagjegyében 4. rész
Oldalszám: 408



Egy regény a szenvedésről, a sorsról és a szerelem mindent elsöprő erejéről.


12.03. – Angelika blogja
12.04. – Kristina blogja
12.05. – CBooks
12.07. – Sorok között
12.08. – Dreamworld


Mostani játékunkban néma hősök és hősnők után nyomozunk. Minden állomáson egy-egy rövid idézetet találtok olyan regényekből, amelyek vagy átmenetileg, vagy örökre hangjukat vesztett főszereplők boldogságra találásáról szólnak. A Ti feladatotok, hogy kiderítsétek, mely könyvekből származnak a sorok, majd pedig megírjátok nekünk, mi a szereplő teljes neve, aki nem képes megszólalni.(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.)

„A karma kerekei lassan forognak, de nagyon jól őrölnek.”

a Rafflecopter giveaway

0 comments: