Sophie Jackson: Egy őrült pillanat

, by Kristina

Fülszöveg:
Kat Lane soha nem hitte volna, hogy beleszeret egy börtöntöltelékbe. Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Most, immár Carter párjaként, az esküvőre készülődik.
Carter egyre vívódik: képesek lesznek megbirkózni a házasság, a család és a munka nehézségeivel… és ugyanakkor életben tartani a szenvedélyt is? S vajon hogyan fogja megállni a helyét apaként ő, aki mostoha körülmények között nevelkedett?
És hogyan alakul a barátja, a drogfüggő Max sorsa, aki találkozott Grace-szel, de el is idegenítette magától a lányt. Van még reményük a közös jövőre?



Szeretek belesni a kedvenc párosaim "boldog befejezés" utáni életébe. És erre végre lehetőséget adott az írónő Kat és Carter esetében is, sőt Max és Grace is felbukkanak, valamint Riley is ad egy két tanácsot Carternek. Amiről maga sem tudja még, de nem sokkal később saját magának is szüksége lesz rá. 

Ez a novellás kötet valójában két novelláskötetet foglal magába, az első rész azonnal az Egy font hús folytatása, a lánykérés utáni napokat mutatja be, amikor a szerelmesek bejelentik az eljegyzést. És abba is enged bepillantást Sophie Jackson, hogy Max elvonón töltött idejét és küzdelmét Carter hogyan viselte. Bevallom, amikor Max könyvét olvastam, nem is tudatosodott bennem, hogy a Carternek is volt annyira nehéz, mint a barátjának. Itt látható csak igazán mennyire közel állnak egymáshoz.
Az első fele nagyon szexi és "aranyos", ha lehet így fogalmazni. Édesek és szerelmesek, még én is izgultam, hogy a barátok és Kat anyja hogyan fogadja majd a dolgot.

A második rész az esküvő után játszódik, amikor egy olyan téma merül fel, amiről a szerelmesek talán nem egyformán gondolkodnak. És itt majdnem csalódtam Carterben, mondjuk be is húztam volna neki egy rendeset a szeme alá, de végül azért kimászott a veremből és visszaszerezte a rajogásom.

Annyira szeretném, hogy legyen folytatása a sorozatnak, mert nagyon tehetséges író és nem csak a karakterei, de róluk szőtt történetei is elvarázsolnak. Kellően romantikusak, szenvedélyesek és a bonyodalmak sem túltkomplikáltak. 

Eredeti cím: Love and Always, Fate and Forever
Fordító: Lukács Andrea
Oldalszám: 180


Az Egy font hús sorozat kiegészítő novellájában Kat és Carter olyan élethelyzetekbe kerülnek, amelyre minden rajongó kíváncsi, mi történt a lánykérés után, én milyen a pár élete a boldogító igen kimondása után. 


12.10. Kristina blogja
12.16. CBooks



Mennyire ismeritek a szereplőket? Az állomásokon találtok egy-egy idézetet a sorozat könyveiből és tippelnetek kell, hogy melyik karaktertől származik. A könyv címét eláruljuk, hogy melyikből származik. A játék végén 3 példányt sorsolunk ki az Insomnia Könyvek felajánlásával az Egy őrült pillanatból.

Egy font hús:

“Új nap, régi szarság.”
a Rafflecopter giveaway

0 comments: