Brittainy C. Cherry: Lebegés - Az vagy nekem

, by Kristina

Fülszöveg:
Óva intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény – soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.

Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!


Tristan élete fenekestől felfordult abban a pillanatban, mikor felvette csengő telefonját, és közölték vele, sürgősen haza kell repülnie, mert baleset érte feleségét és fiát. A kórházi ágyon vesztette el mindkettőjüket, attól a pillanattól kezdve, pedig az ő élete is véget ért. Szétesett, megváltozott, elvesztette életkedvét.
Elizabeth imádott férjét vesztette el egy közúti balesetben, de neki nem adatott meg a lehetőség, hogy a gyász fájdalmába zárja magát, hiszen kislányáról, az angyali Emmárról kellett tovább gondoskodnia. Pár hónapra édesanyjához költözött Emmával, kicsit távol akart kerülni az ismerős, emlékekkel teli otthonuktól. Néha ugyan elvesztette a küzdelmet, de rengeteget segített neki kislánya.

Elizabeth lassan kész szembenézni az emlékekkel, és úgy dönt visszatér lányával. Ám, ahogy egy kisvárostól várható mindenki jobban tudja, hogyan kellene özvegyként viselkednie, hogyan kellene éreznie. Igazából senki nem fogadja el, hogy megváltoztatta férje halála, a legtöbben azt várják, hogy újra régi önmaga legyen. De mi történik, ha ez már nem lehetséges? 

Először csak véletlenül botlanak egymásba, de már akkor felfigyelnek a másikra, még ha ezt az elején tagadják is. Majd kiderül, hogy Lizzie új szomszédja nem más, mint maga Tristan. Mindenki a város seggfejének mondja Tristant, amiért kissé gorombábban viselkedik, ám Lizzie gyorsan rájön, hogy a férfi mindezzel csak távol akar mindenkit tartani magától. Ám hiába próbálja távol tartani magát, Elizabeth és Emma ellenállhatatlanul bevonják őt is az életükbe. Lassan felenged a jég a szíve körül.
Mindez fűnyírással és fehér tollakkal kezdődik. :D

Kicsit sem mondhatni tipikus romantikus történetnek. Amikor egyszer valaki megtapasztalja milyen elveszíteni élete szerelmét, utána már nehezebben enged közel bárkit is a szívéhez, hiszen mát tudja mekkora fájdalommal jár annak elvesztése. És ebben a történetben mindkét szereplő lelkét sötét felhők burkolják be. Gyászolnak, nem képesek elengedni a múltat, és abba a hibába esnek, hogy egymást használják fel az emlékek életben tartásához.
Emma, a kis angyali gyermek hoz fényt Lizzie életébe, majd hamarosan Tristan mogorva arcára is egyre több mosolyt csal. 

Nehézkes történet, tökéletes olvasmány ezekben a borús napokban, mert ahogy haladt a történet, úgy vált minden boldogabbá, felszabadultabbá. Tetszett, hogy a főszereplők nem sokáig táncolnak egymás körül, hanem gyorsan, sőt viharosan közeledtek egymás felé. 
Számtalan csavart szőtt a cselekménybe az írónő, néha akkor is ért váratlan fordulat, amikor cseppet sem számítottam rá. Rengeteg érzelem itatja át a könyv lapjait, nagyon ért ahhoz az írónő, hogy szavakkal egyik pillanatban könnyes szemmel olvassunk, majd később vad vigyorral lapozzunk tovább. 

Kiadó: Libri - Insomnia könyvek
Megjelenés: 2016 szepember
Műfaj: romantikus
Fordította: H. Prikler Renáta


Az Insomnia könyvek újabb sikertörténetet hoztak el nekünk. Tristan és Elizabeth gyönyörű szerelmi történetét olvashatjuk magyarul, Brittainy C. Cherry lehengerlő stílusának előadásában. A Blogturné Klub bloggerei is olvasásra invitálnak mindenkit, a megszokott bejegyzésekkel, extrákkal és nyereményjátékkal, amelyen 3 példányt sorsolunk majd ki.


10.09. Angelika blogja
10.11. Sorok között
10.13. Kelly és Lupi olvas
10.15. Könyvvilág blog
10.17. Zakkant olvas
10.19. CBooks
10.21. Insane Life
10.23. Deszy könyvajánlója





A könyvben mindkét szereplő elvesztette élete szerelmét, gyászolnak, özveggyé váltak. Rengeteg írót megihletett már, hogy olyan karaktereknek találjanak szerelmet, akik hitték, hogy már nem lehetnek új emberbe szerelmesek. És mégis, szavakkal csodákat lehet létrehozni, szomorkodásból reményt lehet fakasztani.
A játék végén 3 példányt sorsolunk ki Brittainy C. Cherry: Lebegés című könyvéből, ehhez viszont minden pontot teljesítened kell a rafflecopterben. 4 író és könyv címet kell beírnod, amelyekben valamelyik főszereplő özvegy.


a Rafflecopter giveaway

0 comments: